AC SA – Poljski lider u LPG/CNG oblasti

AC SA – Poljski lider u LPG/CNG oblasti

AC SA je poznata i trenutno vodeća kompanija koja se bavi proizvodnjom LPG/CNG instalacija i komponenti. Ova kompanija posluje više od 27 godina na tržištu automobila. Trenutno je najveća kompanija u segmentu gasnih instalacija i opreme.

ac sa stag

AC SA – STAG

AC SA posluje sa više od 40 zemalja u svetu, a neke od njih su Rusija, Ukajna, Nemačka, Turska, Tajland i Srbija. Kompanija proizvodi boce, injektore, reduktore, interfejse, emulatore i kopjuterske jedinice poznate pod brendom STAG.

2012. godine kompanije je otvorila potpuno nov razvojno-istraživački centar. Isti je opremljen najsavremenijim mašinama za proizvodnju LPG/CNG instalacija. Poseduje laboratorije za razna ispitivanja i sopstvenu LPG/CNG pumpu.

Konstantno ulaganje u razvoj omogućava kompaniji AC SA da bude lider među proizvođačima iz iste branše.

Važno je napomenuti da kompanija AC SA poseduje laboratoriju za ispitivanje štetnog uticaja njihovih proizvoda na životnu sredinu. To je čini jednom je od retkih kompanija koje ulažu u ovaj segment.

ac stag laboratorija

O dobrom poslovanju kompanije AC SA dovoljno govore standradi poput ISO 9001:2000 i mnogobrojne nagrade, a koje se mogu videti na njihovom sajtu.

ac stag nagrade

Pored svega navedenog kompanija AC SA u svom centru poseduje servis za ugradnju gasa. Ovaj servis služi za ugradnju plina i metana na vozila novijih generacija, a u cilju istraživanja i poboljšavanja kvaliteta i bezbednosti.

ac stag servis

Još jedna bitna stvar koja im pomaže da obezbede uređaje odličnih peformansi jeste dinometar. Uz pomoć ove mašine tačno se vidi koliko snage može da isporuči vozilo u određenim režimima i pod određenim opterećenjem. Na taj način kompanija može lakše da prilagodi svoje komponente zahtevima agregata.

ac stag dyno

Posle ovog kratkog teksta jasno je zašto se ljudi odlučuju za kompaniju AC SA i njihov brend STAG. U auto-gas servisima u Srbiji najviše se nudi i ugrađuje AC STAG, a vozači se uglavnom odlučuju za pomenuti brend, jer žele sigurnost i kvalitet.

Više o kompaniji AC SA pročitajte na sajtu www.stag.rs