LPGTECH konačno i u Srbiji

LPGTECH konačno i u Srbiji

Iako postoji tek nekoliko godina, LPGTECH – Poljski proizvođač inovativnih gasnih sistema, u kratkom vremenskom periodu uspeo je da osvoji svet, šireći svoju mrežu distributera i servisera do najudaljenijih krajeva planete.

Uprkos verovanju da je razvoj autogasa dostigao svoj vrhunac, ova kompanija je dokazala da je taj mit uspešno razbijen. Nove ideje, nove tehnologije i jednostavna primena su ono čime je LPGTECH krenuo napred u dalji razvoj auto gasnih sistema.

lpgtech srbija

Iskustvo generisano tokom nekoliko decenija rada u prestižnoj Poljskoj kompaniji AC, uspešno je preneto i na novi brend LPGTECH. Njihove kompjuterske jedinice podjednako dobro rade i na LPG-u i na CNG-u, a valja istaći da pored kompjuterskih jedinica, proizvode i svoje dizne Dragon, namenjene savremenim automobilima sa minimalnim vremenom ubrizgavanja goriva. U svojoj paleti proizvoda imaju i Perfect Blue filtere, OBD dijagnostičke uredjaje, MAP senzore, termoplastična creva…sve ono što je potrebno za savršenu konverziju automobila na gas.

Posle višemesešnih pregovora i nekoliko poseta Srbiji, ova kompanija je našla svog predstavnika za ovo tržište – kompaniju Makedo-Gas d.o.o., u kojoj je prepoznala potencijalnog partnera, sa kojim očekuje dugoročnu i uspešnu saradnju. Iako postoje i druge kompanije koje su bile zainteresovane za distribuciju ovog svetski poznatog brenda, znanje, iskustvo i pozitivan pristup je ono što ih je opredelilo za saradnju sa kompanijom Makedo-Gas, koja već deceniju ipo ugrađuje auto gas sisteme, kako na teritoriji Srbije, tako i u regionu.