LPGTECH – LABARATORIJA ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

LPGTECH – LABARATORIJA ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

LPGTECH – OZBILJAN PROIZVOĐAČ I INOVATOR

Kao što smo ranije pisali LPGTECH LLC je jedan od vodećih svetskih proizvođača komponenti i kompletnih sistema za pogon vozila na LPG/CNG. Fokusirani su na istraživanje i razvoj, ali i kontinuirano unapređivanje njihovog dizajna – od mehaničkih komponenti, preko elektronskih kontrolera do softvera namenjenih ne samo za računare, već i za tablete i smart-telefone. Paralelno sa izradom i primenom novih proizvoda, ova kompanija se trudi da kombinuje inovativnost sa pouzdanošću i vrhunskom funkcionalnošću, što znatno olakšava instalaciju i održavanje njihovih sistema.

LPGTECH-ovi proizvodi predstavljaju savršenu kombinaciju profesionalizma, znanja, godina iskustva koje su stekli njihovi inžinjeri i kvaliteta koji poseduju komponente koje oni proizvode.

Konstantno praćenje globalnih trendova u svetu auto gasa predstavlja izazov za nova tehnološka rešenja koja izlaze iz njihove labaratorije za razvoj i istraživanje. To im omogućava da svojim klijentima obezbede vrhunska tehnološka rešenja. U skladu sa njihovim motom „Savršena Autogas Instalacija”, u njihovoj ponudi se nalaze pouzdani proizvodi sa višegodišnjom garancijom, overeni sa ISO 9001 standardom.

LPGTECH – LABARATORIJA  ZA ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

U LPGTECH-ovoj labaratoriji nastaju novi, tehnološki napredni proizvodi koji odišu inovativnošću kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. Visoko kvalifikovani i iskustvom vrlo bogati inženjeri, kao i bogato opremljena postrojenja, garantuju da ispune očekivanja čak i najzahtevnijih klijenata.

Jedinstvena u Evropi, labaratorija opremljena dinamometrom sa veoma preciznim, selektivnim analizatorom izduvnih gasova i detaljnim onlajn analizatorom rada motora pružaju doslovce neograničene mogućnosti za razvoj i istraživanje na svim tipovima vozila koja pokreće benzinski ili dizel agregat. Labaratorija takođe predstavlja osnovnu podršku konstruktorima koji rade na izradi novih gasnih sistema, uključujući i sisteme za ubrizgavanje tečnog gasa kod novih motora sa direktnim ubrizgavanjem.

NAGRADE ZA NAJBOLJE

Na ovogodišnjem sajmu gasa (GasShow 2014 – Varšava) kompanija LPGTECH LLC predstavila je svoju novu tehnologiju. Pored novog i futurističkog dizajna komponenti, LPGTECH je predstavila svoje nove injektore, Gas Droid program za Android sisteme i ECU sa LBR OBD+ opcijom. Naravno, LPGTECH LLC je dobila i INPRO nagrade za pomenute proizvode!

lpgtech