27. SVETSKI TNG FORUM I 29. AIGLP* CONGRES U MAJAMIJU

27. SVETSKI TNG FORUM I 29. AIGLP* CONGRES U MAJAMIJU

*AIGLP – Južnoamerička Asocijacija TNG-a

Svetski TNG Forum je najznačajnija godišnja manifestacija za TNG industriju i biće održan 28. do 30. oktobra 2014. godine. Ovaj jedinstveni dogadjaj, koji se održava širom sveta, privlači najvažnije Međunarodne agencije, zakonodavce, medije i najviše predstavnike industrije, sa ciljem da istražuju mogućnosti TNG poslovanja, diskujutu o razvojnim potencijalima i da sklapaju nova partnerstva.

Ako nameravate da posetite samo jednu manifestaciju u 2014., pobrinite se da to bude baš ova i ne propustite priliku da upoznate sve moguće potencijalne partnere. Uporedo sa konferencijom, izložba će pružiti priliku svim delegatima i posetiocima da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i tehničkim rešenjima koja se na tržištu nude. Izložbeni prostor će biti centralna tačka za sve učesnike Foruma koji žele da se umreže, uče i razvijaju nove poslovne mogućnosti.

Za 29. AIGLP Kongres se očekuje da će biti najvažniji događaj u Južnoameričkoj LPG Industriji. Ovaj događaj će ujediniti lidere TNG industrije, distributere i Nacionalne Asocijacije ne samo Južne, već i Severne i Centralne Amerike, Kariba, Evrope i drugih delova sveta. Ovom događaju će takođe prisustvovati i predstavnici Vlada i zakonodavaca, iz svih krajeva sveta.