Autogas sajam godine – Varšava

Autogas sajam godine – Varšava

Ekipa autogas magazina posetila je GASSHOW 2014, koji je održan u Međunarodnom Expo XXI Centru u Varšavi. Ovaj sajam jako je bitan za razvoj LPG/CNG/LNG sektora i važi za najbolji evropski sajam.

Kompanije koje su dominirale na ovom sajmu bile su, kao i uvek, AC, LPGTECH i Europegas, sve tri iz Poljske. Na njihovim štandovima mogli su se videti uređaji nove generacije sa dodatnim opcijama koje do sada nismo imali priliku da vidimo, novi automobili tipa Mercedes AMG, Hummer i KIA Pro Ceed sa ugrađenim gasom, kao i kamion kompanije LPGTECH na koji je bio ugrađen metan. Takođe, kompanije AC i LPGTECH potrudile su se da organizuju i dobar performans za posetioce sajma. Angažovali su lepe devojke u prepoznatljivim kostimima, manekenke i najboljeg MMA borca iz Poljske, koji su animirali posetioce.

Ono što moramo da pomenemo jeste firma Chart Ferox a.s. koja je predstavila svoju firmu i LNG boce koje ima u ponudi.

Na sajmu su svoje proizvode izlagale kompanije Atiker, BRISK, NGK, Magneti Marelli, PRINS, Rail, Hana engineering, Vitkovice, Emmegas, Stako, Techland, GZWN S.A, Certools, Digitronic, A.E.B, Zavoli, Lovato/Landi Renzo, BRC, Agis, Elpigaz, KME, JLM, ERC i mnogi drugi.

Ekipa našeg magazina zapazila je i tri zanimljiva štanda, a to su bili predstavnici kineskih kompanija za proizvodnju kablova i metanskih cevi. Na štandovima su nudili kopije instalacija gore navedenih brendova, a metanske cevi su im bile bez homologacije. Njihovi proizvodi su, verovatno, najzanimljiviji uvoznicima iz slabije razvijenih zemalja poput naše, jer kombinacijom njihovih instalacija i računara poznatih kompanija može se napraviti manja cena LPG/CNG kita i ponuditi jeftinija ugradnja. Zato je preporuka obratiti pažnju, prilikom kupovine kitova, na svaki detalj i oznake homologacije.

auto gas sajam ac stag ugradnja ugradnja gasa u kamione ugradnja plina audi sajam auto gasa autogas magazin nevo autogas zavoli plin alisei zavoli ugradnja gasa u tsi pro ceed na gas europegas auto gas brc auto gas dizel na plin prins prins dizne elpigaz reduktori za plin boce za cng boce za cng atiker atiker plin sajam auto gasa ac stag plin ac stag ugradnja ac stag reduktor twin tocak boca svecice za auto brisk utakac za plin zastita za boce