KME Autogas Sistemi

KME Autogas Sistemi

Kompanija

Kao jedna od vodećih kompanija iz oblasti proizvodnje LPG i CNG sistema, poljska kompanija KME na tržištu postoji od 1993. godine, obezbeđujući najbolja moguća rešenja za auto-gasne sisteme i auto elektroniku. Proizvodni program pokriva dizajniranje, izradu LPG i CNG sistema i rezervne delove. KME je kompanija poznata po visokotehnološkim rešenjima i dokazani ekspert u oblasti auto-gasne opreme. Njihovi proizvodi se izvoze u više od 30 zemalja, izlazeći u susret potrebama klijenata širom sveta.

Mogućnosti

Bogato znanje i iskustvo, stečeno tokom rada na raznim projektima i tokom serijske proizvodnje auto-gasnih sistema, omogućavaju im da garantuju visok kvalitet i pouzdanost sistema koje nude. Treninzi i radionice koje organizuje ova kompanija, povećavaju stručnost i obučenost radionica i servisera koji ugrađuju gasne sisteme. Obzirom da poseduju napredna tehnička postrojenja i znaju „šta treba“, mogu svojim klijentima da ponude podršku i profesionalnu pomoć.

Proizvodi

Kompanija KME proizvodi sekvencionalne sisteme za LPG i CNG i  rezervne delove za njih, počevši od najprostijih prekidača benzin/gas (323,626), Lambda sistema (BINGO), preko visokotehnoloških gasnih sekvencionalnih sistema (DIEGO/NEVO). Takođe nude i reduktore odnosno isparivače namenjene LPG sekvencionalnim sistemima (SILVER, GOLD, TUR) i drugu auto-gas dodatnu opremu (INTERFACES USB/RS232, OBD ADAPTER), itd.

Tehnologija

Elektronski sistemi se proizvode na automatizovanoj proizvodnoj traci, obezbeđujući visok kvalitet i pouzdanost proizvoda. Optimizacija proizvoda elektronske opreme i upotreba KOMAX mašina garantuju najviše tehničke parametre ovih proizvoda. Široka paleta CNC mašina u mehaničkom tretmanu elemenata osigurava ostvarivanje visoke preciznosti u proizvodnom procesu i dostizanje zahtevanih radnih parametara.

Kvalitet

Proizvodi kompanije KME su proizvedeni od najkvalitetnijih materijala u automatizovanom proizvodnom procesu. Od 2003. godine poseduju i ISO 9001:2000 Sertifikat upravljanja kvalitetom. Njihovi proizvodi su takođe homologizovani za podudarnost sa regulativom R67.01 i R110 EKG ONZ, ali i ECE R115 za određene tipove vozila. Takođe poseduju homologaciju Ministarstva Infrastrukture Poljske za adaptaciju (konvertovanje) vozila na gasni pogon – PL*0017*00/G.