LPGTECH – poslednja reč LPG/CNG tehnologije

LPGTECH – poslednja reč LPG/CNG tehnologije

Ne tako davno, na severu Poljske, osnovana je kompanija LPGTECH. Iako se pojavila nakon dobro poznatih i jakih kompanija za proizvodnju auto-gasne opreme, ova kompanija brzo je zauzela prvo mesto i postala lider među proizvođačima LPG/CNG instalacija i opreme.

Kako je LPGTECH preuzeo vođstvo tako brzo?

2009. godine gospodin Krzysztof Łapiński napustio je svetsku kompaniju AC SA, dobro poznatu po svom LPG/CNG brendu STAG. Kao jedan od glavnih inženjera te fabrike i konstruktor STAG 200, STAG 300, STAG 4 i mnogih drugih projekata, brzo je došao na ideju kako da napravi inovativni korak dalje na svetskom tržištu. Sa svojim sinom, koji je takođe radio u kompaniji AC SA, osnovao je sopstvenu kompaniju za proizvodnju LPG/CNG opreme i instalacija.

Inovatvnost

Za razliku od ostalih brendova, koji se mogu naći na svetskom tržištu, LPGTECH ima najinovativniji i najsofisticiraniji program za kontrolu ubrizgavanja gasa. Svaka kompjuterska jedinica opremljena je programom koji poseduje automatsku korekciju mape, očitavanje i brisanje grešaka, kao i PLUG & DRIVE tehnologiju.

LPGTECH jednostavno poseduje sve što je potrebno da bi vozilo radilo savršeno na gas nakon konverzije. PLUG & DRIVE tehnologija omogućava serviserima laku ugradnju autogas uređaja, a programske opcije garantuju savršen rad motora i sigurnost.

Korak ispred svih

Prateći razvoj auto industrije i njenih tehnologija programeri i konstruktori TECH uređaja bili su primorani da se prilagode. Takođe, morali su brzo da deluju kako bi prestigli konkurenciju.

Nova TECH OBD kontrola zauzela je vodeće mesto nad konkurentnim uređajima. Očitavanje “fuel trim”-ova putem OBD-a, mereno u milisekundama, obezbeđuje najpreciznije korigovanje mape do sada. Sve to vozačima znači sledeće:

  • superiornije iskorišćenje goriva
  • manju potrošnju
  • povećanu snagu motora u gasnom režimu
  • manju mogućnost za stvaranje grešaka

U Srbiji trenutno samo jedna firma direktno zastupa ovu poljsku kompaniju i nudi uslugu ugradnje njihovih instalacija u prostorijama sopstvenog servisa ili servisa nekog od saradnika.

Više informacija pronaćićete na oficijalnom sajtu kompanije LPGTECH za Srbiju, na internet adresi http://lpgtech.rs/